صفحه ها
دسته
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 253561
تعداد نوشته ها : 109
تعداد نظرات : 6
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان


مدیر اخراجی «رادیو زمانه» به مجیزگویی درباره شبکه رسانه ای وابسته به سرویس اطلاعاتی و وزارت خارجه انگلیس پرداخت و از عناصر ضدانقلاب خواست قدر بی بی سی را بدانند!
مهدی جامی که با وضعیتی خفت بار و تحقیرآمیز از سوی موسسه هلندی پشت صحنه رادیو زمانه برکنار شد، اکنون به تملق گویی شبکه ای می پردازد که 10سال برای رادیو و سایت آن مستخدمی کرده است.
وی در وبلاگ خود به انتقاد اخیر برخی محافل ضدانقلاب از فروکش کردن حمایت بی بی سی نسبت به آشوبگری در ایران- که نتیجه عقیم ماندن طراحی انجام گرفته بود- می پردازد و می نویسد: دوستان نباید خام تندروها شوند. از بی بی سی انتقاد کنید اما آن را متهم و محکوم و طرد نکنید. باید مراقب باشیم مهم ترین رسانه فارسی زبان به دست و زبان ما بی اعتبار نشود. شماری از بهترین رسانه پردازان و روزنامه نگاران و وبلاگ نویسان ایرانی در بی بی سی کار می کنند. حمله به بی بی سی ما را از یک سرمایه بزرگ انسانی و اجتماعی محروم می کند.(!) من کاملا موافقم که ما باید مدام از پستان بی بی سی شیر رسانه ای نخوریم و به آن آویزان نباشیم اما کاملا مخالفم و حتی بشدت مشکوکم که در نبود رسانه ملی فراگیر، بی بی سی را به زمین بزنیم و بی اعتبار کنیم و مدام متهم کنیم. مگر کدام ایرانی بودجه بی بی سی را تدارک می کند که این قدر خود را نسبت به آن محق می دانیم؟ بی بی سی رسانه ای است که سیاست های حرفه ای خود را دارد و شانتاژکردن فقط باعث می شود مرز دوست و دشمن را مخدوش کنیم(!)
این مزدبگیر آس و پاس که ادعای دموکراسی خواهی و ملی گرایی هم دارد بدون اینکه به نقش کثیف بی بی سی در کودتای 28مرداد اشاره کند، مجددا تاکید کرد: بهتر است قدر آنچه را داریم بدانیم. نسبت به بی بی سی مثبت بیاندیشیم و به ناشناس ها و تازه آمده ها اعتماد نکنیم.
گفتنی است مهدی جامی پس از 10سال سرویس دهی به بی بی سی فارسی، به سودای درآمدن از نوکری و رسیدن به ریاست، سال 85 سراغ تاسیس رادیو زمانه با بودجه دولت هلند رفت اما با وجود خدمتگزاری کامل، 2سال بعد (آبان 87) از سوی موسسه هلندی «پرس ناو» بدون هیچ توضیحی اخراج شد. در پی اعتراض جامی، مدیران موسسه هلندی خطاب به وی تصریح کردند که «شما برده رسانه ای ما هستید و هر طور بخواهیم با شما رفتار می کنیم.» پس از این توهین، هیچ صدایی از جامی در نیامد و وی با اطلاع از شأن و جایگاه واقعی اش سکوت کرد. اکنون به نظر می رسد نامبرده پس از 8-7 ماه سرگردانی مشغول چیدن مقدمات برای بازگشت بر سر کار سابق خود در انگلیس است.
رادیو زمانه در روزگار مدیریت جامی تبدیل به سایت و رادیویی با بیشترین هتاکی های صریح علیه اصول و مقدسات اسلامی- به شیوه برخی سیاستمداران هلندی- شد.

مجیزگویی برده اخراجی هلند برای ارگان رسانه ای دولت انگلیس (خبر ویژه)

 
دسته ها : گفت وشنود
دوشنبه بیست و دوم 4 1388
خودکشی (گفت و شنود)

گفت: روزنامه لبنانی «السفیر» نوشت بیانیه 8 کشور صنعتی (گروه جی8) آشکارا نشانه آن است که آمریکا و متحدانش نتیجه انتخابات ایران را پذیرفته اند.
گفتم: مگر می توانستند نپذیرند.
گفت: روزنامه السفیر به نقل از مقامات و تحلیل گران غربی نوشته است؛ درخواست مذاکره با ایران که در بیانیه گروه جی8 آمده است نشان می دهد آمریکا و کشورهای اروپایی متوجه شده اند، تبلیغات آنها علیه انتخابات ایران بی حاصل بوده و باید واقعیت ها را بپذیرند.
گفتم: حیوونکی گروههای ضدانقلاب فراری و سرمایه داران و جریانات غربگرای داخلی را بگو که از حمایت آمریکا و اسرائیل و اروپا چقدر ذوق زده شده بودند!
گفت: از نظر آمریکا و متحدانش گروههای ضدانقلاب و جریانات غربگرای داخلی باید خودشان را فدای آمریکا و اسرائیل کنند که کرده اند نه این که آمریکا برای حمایت از آن ها خودش را به خطر بیندازد.
گفتم: یک مرد انگلیسی تعریف می کرد که؛ سرانجام با نامزدم الیزابت به این نتیجه رسیدیم که خودکشی کنیم. شب تاریک بود روی پل رودخانه تایمز رفتیم، نامزدم خودش را به درون رودخانه پرت کرد و من... آه، هوا خیلی سرد بود، باران می بارید، یقه بارانی ام را بالا کشیدم... احساس کردم بعد از مرگ الیزابت به یک فنجان قهوه داغ احتیاج دارم!
دسته ها : گفت وشنود
دوشنبه بیست و دوم 4 1388


گفت: رسانه های آمریکایی و اروپایی با استناد به بیانیه گروه جی 8- هشت کشور بزرگ صنعتی- اعتراف کرده اند که غرب قدرت مقابله با ایران را ندارد.
گفتم: از اولش هم معلوم بود که غلط زیادی می کنند و لاف گزاف می زنند.
گفت: مجله تایم نوشته است کشورهای غربی با مواضع خود علیه ایران، به جای این که به ایران آسیب برسانند، به موقعیت سیاسی و اقتصادی خود ضربه شدید زده اند.
گفتم: گروههای ضد انقلاب فراری و گروهها و افراد غربگرای داخلی را بگو که با چه اشتیاقی زلف خود را به دم آمریکا گره زده بودند.
گفت: اتفاقاً یک روزنامه فرانسوی به همین موضوع اشاره کرده و نوشته است گروههای اپوزیسیون در داخل و خارج ایران به آمریکا امید بسته بودند و تصور نمی کردند آمریکا در مقابله با ایران مفلوک تر و گیج تر از این گروههاست.
گفتم: شخصی از پشت بام افتاده و نقش زمین شده بود، چند نفر دورش جمع شده و پرسیدند چی شده؟! و یارو در حالی که از شدت درد به خود می پیچید جواب داد؛ بنده هم تازه همین حالا رسیده ام و دقیقاً نمی دانم چی شده؟!

چی شد؟! (گفت و شنود)

21تیر88

 
دسته ها : گفت وشنود
يکشنبه بیست و یکم 4 1388
X