تایمز: این 4 نفر امید آمریکا برای تداوم بحران هستند (خبر ویژه)
یک روزنامه انگلیسی اصلاح طلبان را مایه امید آمریکا و اروپا خوانده و تأکید کرد که سران آنها تلاش می کنند خشم را زنده نگه دارند.
روزنامه انگلیسی تایمز با اشاره به عملکرد خاتمی، موسوی و کروبی می نویسد: آنها نحوه مداخله خود را چنان تنظیم می کنند که در میان هواداران، خشم و امید را توأمان زنده نگه دارند. محمد خاتمی که به عنوان یک اصلاح طلب سال ها مایه امید اروپا و آمریکا بود، به خودی خود دارای وزن چندانی نیست اما سخنان وی در ادامه نمازجمعه هاشمی رفسنجانی باور نکردنی بود. رفسنجانی هم با ابراز تردید نسبت به نتایج انتخابات و بحرانی توصیف کردن شرایط برای جمهوری اسلامی، عمداً به نتایج انتخابات حمله کرد. او مقطعی را انتخاب کرد که اعتراضات فروکش کرده بود و به این ترتیب به از سر گرفتن مخالفت کمک کرد. احتمالا او نیز مانند سه نفر دیگر چنین محاسبه کرده که رژیم قادر به حمله علیه آنها نیست.
تایمز همچنین با ابراز شگفتی از نقش پیشرو موسوی در مخالفت ها نوشت: موسوی به هیچ شیوه دیگری نمی توانست به عنوان چهره ای در مقابل جمهوری اسلامی توصیف شود. نامزد شکست خورده دیگر کروبی است که به موسوی در نمازجمعه ملحق شد. هر وقت که به نظر می رسد اعتراض در حال فروکش کردن است، یک چهره پیشرو برای تردید در نتایج انتخابات به سخن درمی آید.
وقتی پخمه ها تاییدیه پختگی صادر می کنند! (خبر ویژه)
سعید مدنی از عناصر فعال در گروهک های ملی- مذهبی و نهضت آزادی که مدتها مدیریت نشریه زنجیره ای ایران فردا را نیز بر عهده داشت، در گفتگو با رادیو فرانسه، از موضع اخیر هاشمی رفسنجانی در نمازجمعه تمجید کرد و گفت: هاشمی رفسنجانی در سن 75 سالگی به کمال پختگی سیاسی خود رسیده است.
وی هاشمی را روحانی معتدل توصیف کرد و گفت؛ او از پشتیبانی روحانیونی برخوردار است که ترجیح می دهند روحانیان و نهاد روحانیت از قدرت سیاسی فاصله داشته باشند. سفرهای وی به مشهد و قم نیز در همین راستا بوده است.
طرح این موضع در حالی است که چند ماه پیش ابراهیم یزدی رئیس گروهک نهضت آزادی، صراحتاً روحانیت را مانع توسعه در ایران توصیف کرد اما معلوم نیست چرا طیف پخمه و آلت دست آمریکا که از اصل روحانیت کینه بر دل دارند، همزمان خرق عادت کرده و به ستایش از مواضع کسانی چون آقایان هاشمی، خاتمی، کروبی، منتظری و... می پردازند و به عنوان مثال از کمال پختگی آنها دم می زنند.
کابینه ائتلافی اسرائیل چی بود که حالا دچار اختلاف هم بشود (خبر ویژه)
اظهارات رئیس شورای امنیت ملی رژیم صهیونیستی (مشاور امنیت داخلی نخست وزیر) در کابینه این رژیم اختلاف انداخت.
یوزی آراد چند روز پیش به روزنامه هاآرتص گفته بود «دولت نتانیاهو از دولت قبلی یک سیاست ویران و سوخته را در مقابله با برنامه هسته ای ایران به ارث برده و اسرائیل در برابر پیشرفت هسته ای ایران در فاصله سالهای 2003 تا 2007 واماندگی و شکست منزجرکننده ای از خود نشان داد. این وضعیت شبیه کابوس است. میان مقامات آمریکا و اسرائیل درباره برنامه هسته ای ایران تضاد وجود دارد و آمریکا کماکان به ایران علامت ارسال می کند که مایل به گفت وگوی دیپلماتیک است.»
در پی انتشار این سخنان یاس آمیز، روزنامه هاآرتص خبر داد که اظهارات یوزی آراد موجب اختلاف در کابینه اسرائیل شده و به پاسخگویی تند دفتر نخست وزیر انجامیده است.
در حالی که دولت ائتلافی رژیم صهیونیستی در وضعیتی شکننده و توام با بحران های داخلی به سر می برد، دفتر نخست وزیر مجبور به رفوکاری و توجیه اظهارات یوزی آراد شده و طی بیانیه ای ضمن سرزنش آراد تاکید کرد: «دولت پیشین اسرائیل تمام تلاش خود را برای مقابله با تهدید ایران هسته ای به کار گرفته است.» دفتر نتانیاهو در تلاش برای توجیه شکستهای تل آویو با تاکید بر اینکه کابینه های پیشین و کنونی رژیم صهیونیستی هیچ تردیدی در مورد لزوم توقف برنامه هسته ای ایران نداشته اند، موضوع ایران را اصلی ترین مشکل پیش روی هر کابینه اسرائیلی دانست.
دفتر نتانیاهو از تلاشهای صورت گرفته برای مقابله با ایران قدردانی کرده و برخی تشکیلات یاری دهنده رژیم نظیر موساد و رئیس آن «مئیر داگان» را در این میان ستوده است.
بیانیه دفتر نتانیاهو در حالی صادر می شود که اخیرا «بن تسیون نتانیاهو» پدر نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفته بود پسر من دروغگوست و بارها دروغ گفته است.
تصاویر «شهیده حجاب» از سایت های گوگل و یاهو حذف شد (خبر ویژه)
موتورهای جست وجوی سایت های گوگل و یاهو برای سرپوش گذاشتن بر رسوایی دموکراسی غرب، تصاویر مرتبط با شهیده حجاب «مروه الشربینی» را از اینترنت حذف کردند، به گونه ای که حتی اگر نام این شهیده مسلمان را در این سایت ها به زبان های مختلف فارسی، عربی و انگلیسی جست وجو کنید، باز هم تصویری از او نشان نمی دهد درحالی که چند روز پیش هیچ مشکلی در این زمینه وجود نداشت.
مروه الشربینی چهارشنبه دو هفته پیش در دادگاه «لوندس کریچ» در شهر «درسدن» شرق آلمان با 18 ضربه چاقوی یک آلمانی 28 ساله به نام «الکس دبلیو» و در جلوی چشم مأموران خونسرد پلیس آلمان کشته شد.
فرد آلمانی که محکوم به پرداخت 750 یورو شده بود، در دادگاه استیناف خود با 18 ضربه چاقو این زن مسلمان را که سه ماه از دوران بارداری اش گذشته بود به شهادت رساند و شوهر وی نیز که قصد دفاع از همسرش را داشت با تیراندازی نیروهای امنیتی دادگاه زخمی شد.
حذف تصاویر شهیده حجاب از اینترنت در حالی صورت گرفته است که اروپایی ها درباره آزادی زبان و قلم و پذیرش دیگران سخن می گویند و درباره خطر نژادپرستی و فرقه گرایی در کشورهای جهان سوم حرف می زنند.
جنایت توسط تروریست ها شکنجه در شبکه عنکبوت! (خبر ویژه)
روزنامه اعتماد ملی ادعای کشته شدن یک جوان در زندان اوین را تکذیب کرد. رسانه ها و خبرگزاری های خارجی به همراه سایت های ضدانقلاب مقیم خارج و برخی سایت های وابسته به افراطیون حزب مشارکت (نظیر نوروز) و نهضت آزادی در داخل پریروز به طور همزمان مدعی شدند «سهراب اعرابی که پس از بازداشت در تظاهرات در زندان اوین به سر می برده، بر اثر شکنجه در اوین کشته شده است.» به جز خبرگزاری ها و مطبوعات غربی، رسانه هایی چون بی بی سی، دویچه وله، رادیو فردا، صدای آمریکا، اخبار روز و ایران امروز، نوروز و امروز (وابسته به حزب مشارکت)، رادیو زمانه و روز آن لاین و... ده ها سایت مشابه ضمن انتشار این خبر کذب به تحلیل و تفسیر خبر پرداخته بودند.
اما ارگان حزب اعتماد ملی وابسته به مهدی کروبی که پیگیر اخباری از این دست بوده، ضمن تکذیب شایعه مذکور تصریح کرد: «بستگان سهراب اعرابی که در جریان ناآرامی های پس از انتخابات کشته شده، در تماس با روزنامه خبرسازی های رسانه ای خارج از کشور را تکذیب کردند. رسانه های خارجی مدعی شده اند اعرابی در اوین کشته شده حال آن که به گفته اعضای خانواده اش، او روز 25 خرداد در میدان آزادی بر اثر اصابت تیر کشته شده و هیچگاه بازداشت نشده و به زندان اوین منتقل نشده است».
سناریوسازی همزمان رسانه های زنجیره ای (شبکه عنکبوت) درباره یکی از کشته شدگان اغتشاشات 25 خرداد که مشابه آن درباره مرگ مشکوک خانم ندا آقاسلطان انجام گرفت، احتمال پروژه ای بودن این قتل ها از سوی سرویس های جاسوسی بیگانه و گروهک های تروریست و سپس مظلوم نمایی و تحریک عواطف را تقویت می کند.
گفتنی است در اقدامی هماهنگ با شایعه سازان، بلافاصله گروهک کمپین حقوق بشر نیز فعال شد و از طریق انتشار بیانیه هایی تلاش کرد جمهوری اسلامی را به شکنجه بازداشت شدگان متهم کند.